JobbA hos oss

Vi vill att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, och mentorskap med kontinuerlig feedback. Här hittar du aktuella tjänster hos oss. Välkommen med din ansökan.


Lediga tjänster

ekonomiassistent

 

Är du en ekonomistudent som är strukturerad och vill ha ett deltidsjobb vid sidan av studierna?

Om tjänsten

Vi på Svensk Företagsrekonstruktion söker en vikarie med start preliminärt 03/09-2018. Vikariatet är cirka 12 månader långt och är en perfekt möjlighet för dig som vill få erfarenhet av praktiskt bokföringsarbete samt insyn i ett innovativt bolag som arbetar inom affärsutveckling och management consulting i centrala Stockholm. 

Arbetsuppgifter

  • Hantering kund- och leverantörsreskontra i Fortnox
  • Bokning av in- och utbetalningar
  • Registrering av nya kunder
  • Upprätta kundfakturor
  • Stämma av huvudboken mot bankkontot månadsvis.

Varför Svensk Företagsrekonstruktion?

Svensk Företagsrekonstruktion genomför turnarounds, där vi räddar svenska bolag från konkurs genom våra tre främsta verktyg; företagsrekonstruktion med juridisk rådgivning, affärs- och verksamhetsutveckling samt olika former av kapitalanskaffning. Vi har ett arbetssätt och intern kompetens som är unikt för Sverige och genom att arbeta målmedvetet med våra tre verktyg så bryter vi ny mark i branschen. Våra potentiella kunder finns i de flesta branscher vilket gör arbetsdagarna spännande men också ställer krav på förmåga till analys och nytänkande. 

Vi är ett innovativt bolag med en icke-hierarkisk ordning, där det finns goda möjligheter och förväntningar på att vara med att utveckla och forma sin roll inom bolaget.

Arbetet utgår från vårt kontor på Birger Jarlsgatan, där vi sitter tillsammans med de andra bolagen inom koncernen. Att flera bolag arbetar från samma kontor ger stor möjlighet till kunskapsöverföring och skapar en bra miljö för personlig utveckling. För oss som arbetsgivare är det viktigt att det finns en gemenskap där vi hjälps åt och delar varandras framgångar.

Vill du bli en del av Svensk Företagsrekonstruktion?

Bifoga ett kortfattat personligt brev och CV och skicka in ansökan till rekrytering@svenskrekonstruktion.se senast den 31 Augusti. Vi arbetar fortlöpande med urval och intervjuer under ansökningsperioden, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!