JobbA hos oss

Vi vill att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, och mentorskap med kontinuerlig feedback. Här hittar du aktuella tjänster hos oss. Välkommen med din ansökan.


Lediga tjänster

Svensk Företagsrekonstruktion söker biträdande jurist för arbete inom obestånd

Svensk Företagsrekonstruktion expanderar och vi söker nu en jurist med stort intresse inom insolvensrätt, affärsjuridik och bolagsrätt som vill vara med och ge fler bolag en andra chans

Om tjänsten

Som biträdande jurist hos oss kommer du att arbeta tillsammans med rekonstruktörer och konkursförvaltare med lång erfarenhet och nära styrelser och ledningsgrupper. Du arbetar med juridisk rådgivning, rättsutredningar, förhandlingar och företagsöverlåtelser i nära samarbete med våra delägare, jurister, ekonomer och affärsutvecklare. Arbetstempot är högt och du får tidigt möjlighet till klientkontakt. Våra klienter finns över hela Sverige och verkar inom de flesta branscher.

Genom vårt arbetssätt skapar vi affärsförståelse, teamkänsla och delaktighet för våra medarbetare.

Vi erbjuder en marknadsmässig fast månadslön med möjlighet till resultatbaserad bonus efter viss verksamhetstid.

Om dig

  • Du är en kvalificerad jurist eller juridikstudent i slutskedet av dina studier och tycker om att arbeta både självständigt och i team

  • Du har ett stort intresse för affärsjuridik och insolvensrätt

  • Du har en ambition att befinna dig i det professionella gränslandet mellan juridik, ekonomi och företagande

  • Du har god affärsförståelse och servicekänsla

  • Du är flytande i svenskt tal och skrift och behärskar engelska i tal och skrift på hög nivå

Kvalitéer som uppskattas hos oss

Du bör ha ett stort personligt engagemang och god förmåga att effektivt driva dina projekt framåt. Det är nödvändigt att du är bra på att planera och organisera ditt arbete och att du är angelägen om att alltid nå resultat, alltid möta deadlines och alltid leverera arbete av högsta kvalitet. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, domstol, bank eller myndighet. Du ska vara prestigelös, trivas med att arbeta i team och ha en vilja att bidra till den goda stämning som råder hos oss.

Om Svensk Företagsrekonstruktion

Svensk Företagsrekonstruktion är en ledande aktör som tillhandahåller juridisk rådgivning och managementkonsulttjänster till företag vid obestånd och i finansiellt svåra situationer. Vi har ett arbetssätt och intern kompetens som är unikt för Sverige och genom att arbeta målmedvetet med våra tre verktyg så bryter vi ny mark i branschen.

Arbetet utgår från vårt kontor på Birger Jarlsgatan, där vi sitter tillsammans med de andra bolagen inom koncernen. Att flera bolag arbetar från samma kontor ger stor möjlighet till kunskapsöverföring och skapar en bra miljö för personlig utveckling. Vi satsar även på kompetensutveckling i form av utbildning, mentorskap och kontinuerlig feedback för att du som jurist ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. För oss som arbetsgivare är det viktigt att det finns en gemenskap där vi hjälps åt och delar varandras framgångar.


Vill du bli en del av Svensk Företagsrekonstruktion?

Vi arbetar fortlöpande med urval och intervjuer så vänta inte med din ansökan. Ansökan tas emot med e-post till rekrytering@svenskrekonstruktion.se. Bifoga ett kortfattat personligt brev, CV och examensbevis.

Välkommen med din ansökan!