JobbA hos oss

Vi vill att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, och mentorskap med kontinuerlig feedback. Här hittar du aktuella tjänster hos oss. Välkommen med din ansökan.


Lediga tjänster

Managementkonsult/ekonom

 

 

 

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete som manangementkonsult eller seniora positioner i näringslivet. Du har arbetat med att lösa operativa frågor i företag i vitt skilda branscher, är kvicktänkt och social.


Jurist

 

Vi söker dig som har juristexamen och mycket goda juridiska kunskaper. Vi ser gärna att du är tingsmeriterad eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från advokatbyrå. Vi värdesätter om du även har en examen inom ekonomi. Vi tror att du har ett stort intresse för affärsjuridik och insolvensrätt. Du är engagerad, effektiv, organiserad och resultatdriven. 

Som jurist hos oss arbetar du tillsammans med andra jurister och ekonomer. Arbetstempot är högt och du får tidigt möjlighet till klientkontakt. Arbetssättet är tänkt att skapa affärsförståelse, teamkänsla och delaktighet. Vi erbjuder en marknadsmässig fast månadslön med möjlighet till resultatbaserad bonus efter viss verksamhetstid.


Ansökan