Om oss

Svensk Företagsrekonstruktion hjälper företag med tillfälliga finansiella problem. Vi som jobbar här är rekonstruktionskonsulter som hjälper företag att rekonstruera sina bolag och rädda dem från konkurs.

Vi är specialiserade inom företagsrekonstruktioner, affärsutveckling och finansiering. Vi arbetar direkt med företagets ledning och nyckelpersonal i omställningsarbetet. Våra rekonstruktioner genomförs i samråd med stora affärsjuridiska advokatbyråer. Vi bidrar med kunnande och erfarenhet inom företagande och finansiering samt juridisk expertis.

Många av våra anställda har själva drivit och jobbat i bolag som varit i rekonstruktion, därigenom förstår vi hur det känns att ständigt ha ont i magen och inte kunna sova om nätterna för att man inte kan betala löner, skatt eller leverantörsfakturor. Men när man genomgått ett stålbad kommer man oftast ut som en starkare person. Vi vet hur det känns.

Vi är ett erfaret team av ekonomer, jurister och företagare. Att agera i rätt tid, med rätt kombination av expertis, ökar chanserna till en lyckad rekonstruktion. Vänta inte, kontakta oss direkt.